Hürriyet Bumerang Ve Blog'um | Ali Karahisar

Hürriyet Bumerang Ve Blog'um

Merhaba Arkadaşlar;

Aylar öncesinde Hürriyet Bumerang'a şu an okumakta olduğunuz Kişisel Blog'um ile başvuruda bulundum.

hurriyet-bumerang-platin


Hürriyet Bumerang üzerinde ise üç türlü üyelik tipi bulunmakta ve bunlar; Bronz, Altın ve Platin üyelikler ve bu üyelik tiplerinin hepsi de ücretsiz.

Bumerang üzerinde bu üyelik tiplerinin açıklamaları yapılırken aşağıda ki gibi bir açıklama kullanılmış;

Platin, altın ve bronz olmak üzere 3 farklı üyelik tipi bulunmaktadır. Tüm üyelik tipleri ücretsizdir:Platin üyeler sitelerine ekledikleri Bumerang şablonları sayesinde ve Hürriyet sitelerinin linklerini Bumerang üzerinden paylaşarak hurriyet.com.tr'de ücretsiz reklam gösterimi kazanırlar. Ayrıca Yazarkafe’ye içerik gönderebilirler,ve Bumerang’ın iş ortaklarının sunduğu tekliflerden faydalanabilirler.
Altın üyeler Yazarkafe’ye içerik gönderebilmek dışında Platin üyelerin sahip olduğu tüm imkanlardan faydalanabilirler.Bronz üyeler ise Bumerang şablonlarıyla web sitelerinin içeriğini zenginleştirirler. Ancak ücretsiz reklam kazanamazlar ve Yazarkafe’ye içerik gönderemezler.Bumerang editörleri, mevcut üye siteleri periyodik olarak incelerler ve gerekli gördükleri sitelerin üyelik tiplerini değiştirebilirler. 




Benim ise başvurumun ardından üyelik tipim Altın olarak verildi. Altın üye olmak ise beni yenilikler yapmaya itti ve bahsettiğim yenilikleri yaparken takibini herkese açık bir şekilde Güncellemeler sayfasından paylaştım ve yaptığım yenilikleri paylaşmaya da devam edeceğim.

Tüm bu güncelleme ve içerikler ile üyeliğim Platin üyelik olarak güncellendi, kendilerine teşekkür ederim. Yani bundan sonra yazılarımı Yazar Kafe'de görebilirsiniz :)

Sağlıcakla.
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :), eğer burada ki çözümler veya bilgileri işinize yaradıysa sizde aşağıda bulunan butonlar yardımıyla paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir. :)

Paylaş:



    Yorumlar - 0 Yorum :

Yorum Gönder