MacOs Önerilen Programlar - 2 | Ali Karahisar

MacOs Önerilen Programlar - 2

Merhaba Arkadaşlar;

Bu yazımız yine MacOs önerilen Programlar üzerine olacak. İlk yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz.


smcFanControl;

smcFanControl

smcFanControl ile tanışma sebebim, uzun zaman sonra Age Of Empires oynama isteğimdi ancak burnumdan geldi. Isının işlemci nedeniyle sürekli kapanıyordu. Mac ısınma problemi ile ilgili araştırma yaparken buldum bu programı. Program; MacOs üzerinden fanların kontrolüne izin veriyor, tabii ki bu da daha fazla enerji harcamak anlamına geliyor. Mac ısınma problemi içinse birebir.

Fiyat: Ücretsiz
Web adresi: https://www.eidac.de

Turbo Boost Switcher;

Turbo Boost Switcher For Mac

İntel işlemcili Mac cihazlar için Turbo Boost teknolojisini açıp kapatabiliyorsunuz. İşlemci üzerinden performans almak için birebir diyebiliriz.

Fiyat: Ücretsiz/Ücretli
Web adresi: http://www.rugarciap.com/turbo-boost-switcher-for-os-x/

Handshaker;

Handshaker for mac

Android tabanlı cihazlarınız için bir program ve App Store üzerinden indirilebiliyor. Mac için android yönetimi programı olan handshaker ücretsiz.

Fiyat: Ücretsiz
Web Adresi: https://itunes.apple.com/tr/app/handshaker-manage-your-android/id1012930195?mt=12


XDM;

xdm for mac

Windows’tan Mac’e geçtiğim zaman eksikliğini hissettiğim programların başında IDM (İnternet Download Manager) ya da alternatifi olan EagleGet geldi. Çok fazla indirme işlemi yapan birisiyim dolayısı ile bir indirme yöneticisi özellikle de medya konusunda gerekiyordu. jDownloader’ın yanında Mac için indirme yöneticisi olarak XDM kullanıyorum.

Fiyat: Ücretsiz
Web Adresi: http://xdman.sourceforge.net

jDownloader;

jdownloader

Yıllardır kullandığım açık kaynak bir indirme yöneticisi. Kendisi ile tanışıklığımız yaklaşık bir 10 yıldır devam ediyor. İndirme sitelerinden Premium üyelik sahibi iseniz eğer tek başına yeterli. Siz sadece linkleri kopyalayın o gerisini halleder.

Fiyat: Ücretsiz
Web Adresi: http://jdownloader.org/download/offline


Sağlıcakla.

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :), eğer burada ki çözümler veya bilgileri işinize yaradıysa sizde aşağıda bulunan butonlar yardımıyla paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir. :)

Paylaş:



    Yorumlar - 0 Yorum :

Yorum Gönder