EDU & GOV BACKLINK URETICI (EDU & GOV BACKLINK GENERATOR) | Ali Karahisar

EDU & GOV BACKLINK URETICI (EDU & GOV BACKLINK GENERATOR)

Merhaba Arkadaşlar;

Şu sıralar acayip şekilde SEO işlerine sarmış durumdayım. Bununla ilgili de kendime sürekli olarak işlerimi kolaylaştıracak araçlar yapıyorum. Şimdi size tanıtacağım web tabanlı ve ücretsiz programımda bunlardan bir tanesi.

Bu İçeriği barındıran sistem şu an kapalı konumdadır. En kısa sürede başka bir altyapı güncellemesi yapılarak açılacaktır.

edu gov backlink generator


Öncelikle ne işe yarıyor bu program onu açalım. Programın amacı backlink üretmek.
Bu backlinkler ise Google'ın gözünde ki otoriter site uzantısı olan .edu ve .gov uzantıları üzerinden yapılmaktadır. Yani kısacası bu program .edu ve .gov backlink üretmekte.

Sitenizin backlinkleri eğer kaliteli ise Google'ın nezdinde sitenizde kaliteli kabul edilir ki bu da anahtar kelimelerinizde üst sıralara çıkmanız anlamına gelmektedir. Edu & Gov Backlink'ler ise en kaliteli backlinklerdir.

Program bu uzantılardan 71 adet ücretsiz backlink üretip sitenize link sağlamaktadır. Aşağıda ki linkten web tabanlı programa ulaşılabilir.
Backlink oluşturulduktan sonra linkleri kopyalayıp http://www.masspinger.com/tr/ sitesine yapıştırın ve anahtar kelimelerinizi girerek pingletin. Ardından arama motorları siteniz için bu backlinkleri kaydedecektir.

Edu & Gov Backlink Generator

Sağlıcakla.
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :), eğer burada ki çözümler veya bilgileri işinize yaradıysa sizde aşağıda bulunan butonlar yardımıyla paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir. :)

Paylaş:



6 Yorum :
  1. Bu program ücretsizmi ve nerden indiriliyor birde redirecct sayfasına backlink atıyor galiba yani dofollow olduğunu sanmıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Hakan, Yorumun için teşekkür ederim, iş yoğunluğundan dolayı biraz geç bir cevap oldu kusura bakma. Herhangi bir program değil ilgili sayfadan oluşturmakta linkleri. Linkleri oluşturduktan sonra toplu ping atma sitelerine linkleri yapıştırıp pinglemen gerekmekte. Bu bilgiyi yazmayı unutmuşum. Pinglemelerin akabinde backlinkler oluşacaktır. Dofollow link diye belirtmemişim zaten ama şunu söyleyebilirim sana, son yapılan SEO güncellemelerinde nofollow linklerin değeri de artmış durumdadır. Bu backlinklerin etkisi siteninin Google'da yükselmesini sağlayacaktır. Hatta bazı toplu ping sitelerinden anahtar kelime ile ping atılıyor ki bu da değerini arttıracaktır. Bu işlem için sana önereceğim site ise, http://www.masspinger.com/tr/ olur.

      Sil
  2. Buradaki edu gov uzantıların sağlıklı olmadığını düşünüyorum. S E O denilen olgu bence bu değildir. Generator'ün sağlayacağı linkler zarardan başka bir şey getirmez. Hacklnk görevi görür kanımca.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba;

      En az bu yorumdan aldığın backlink kadar sağlıklı. Hacklink'in ise doğasına aykırı olacak kadar organik. Emin olabilirsin.

      Sil
  3. Aynen katılıyorum güçlü sitelerde günlük generator kullanımı toplu no follow etkisi yaratıyor.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba güncel link nedir acaba

    YanıtlaSil