Ücretsiz Windows Güvenliği Nasıl Sağlanır? | Ali Karahisar

Ücretsiz Windows Güvenliği Nasıl Sağlanır?

Merhaba Arkadaşlar,

Yine bir öneri makalesi yazma gereği duydum, çünkü ne yazık ki, hala bazı tanıdıklarımız güvenlik sağlayacak diye ücretli antivirüs vb. yazılımları illegal yöntemlerle kullanmakta. Hatta bu konuda ki güvenlik açıklarını bu makale içerisinde dile getirmiştim.

windows-ucretsiz-guvenlik


Şimdi ücretsiz güvenlik ile ilgili önerilerime geçelim.

Comodo Internet Security

comodo-internet-security-free

Antivirüs, olarak aslında antivirüs diyemem, komple bir güvenlik çözümü, dünyanın en iyi firewall'larından birini içerisinde barındıran Comodo Internet Security olacak. Bu çözümün içerisinde antivirüs, firewall, sandbox ve tamamen yalıtılmış bir alan olan sanal kiosk denilen bir yapı var.

Malwarebytes Antimalware


Ek güvenlik çözümü olarak Malwarebytes Antimalware, benim tarama amaçlı olarak vazgeçemediğim programlardan beri, ve bu makalenin amacına uygun olarak tabi ki ücretsiz.




Sandboxie

sandboxie

Sandboxie, bu program tam bir mucize, özellikle güvenmediğiniz bir dosyayı açarken çok işinize yarayacaktır. Programı kapattığınız vakit az önce yaptığınız işlemlerden eser kalmayacak.

Zemana Antilogger Free

zemana-antilogger

Zemana Antilogger Free, bu program ile bilgisayarınıza bulaşan keylogger programları çalışmayacaktır, tabii ki bu çalışmama işlemi sizin vereceğiniz izinlere bağlı olacaktır.

Şimdi bu programlara nereden ulaşabiliriz, linklere geçelim.

Comodo internet security
Malwarebytes Antimalware
Sandboxie
Zemana Antilogger Free
Sağlıcakla.
Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim :), eğer burada ki çözümler veya bilgileri işinize yaradıysa sizde aşağıda bulunan butonlar yardımıyla paylaşırsanız başkaları da yararlanabilir. Ayrıca bundan sonra ki yazılardan haberdar olmak için Ücretsiz E-Posta Aboneliği yaparsanız çok motive edici olabilir :)

Yeni yazılarımdan haberdar olun!

Paylaş:



    Yorumlar - 0 Yorum :

Yorum Gönder