Şerit Led Amper Hesaplama Programı | Ali Karahisar

Şerit Led Amper Hesaplama Programı

Merhaba,

Şerit ledler ile beraber kullanacağınız toplam amperi hesaplayan ufak bir programcıktır. Şerit led'ler son zamanlarda ürün estetiği ve aydınlatma açısından en fazla kullanılan aydınlatma teknolojilerinin başında geliyor.


Bu teknolojinin kullanılabilmesi için ise belli bir amper gücü gerekmekte. Gerekli olan bu amper gücü ise kullanılan şerit led'in tek çip şerit led ya da üç çip şerit led olmasına göre değişiyor. Bu ufak program üzerinden tek çip ve üç çip olan ledler için gerekli olan toplam amperi hesaplatabilirsiniz.

Bu ufak programın kullanımı ve dağıtılması tamamen ücretsizdir. Eğer geliştirilmesini istediğiniz özellikler olursa da iletişim sayfası üzerinden bana ulaşabilir ya da bu yazının altına yorum yazarak iletebilirsiniz.

Programı şerit led amper hesaplama bağlantısından indirebilirsiniz.

Sağlıcakla.

Paylaş:



5 Yorum :
  1. bu program çok işimize yarayacak karaköyde herkese söyleceğim bunu :)

    YanıtlaSil
  2. Bu program ile şerit led çeşitleri ve modelleri hakkında bilgi sahibi olmuş bulunuyoruz. Şerit led aydınlatma sektöründe çok nitelikli ve önemli bir led türü. Şerit led ve şerit led modellerinde kaliteli ve profesyonel şerit led çeşitlerine ledavm ile ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. mükemmel bir program tavsiye ediyorum kendi sitemizde paylaşa bilirmiyiz?

    YanıtlaSil
  4. Elinize emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil